ПРОЕКТЪТ

ПУЛСЪТ НА ПЛОВДИВ

В сърцето на древния град, Kamenitza Residence предлага всички необходими на модерния човек удобства - обширна паркова среда, подземен паркинг, първокласна селекция от търговски обекти и ресторанти, детски клуб, офис сграда, хотел и музей на бирата. Проектът включва една изискана висока сграда на 16 етажа и три по-ниски сгради, потънали в хармонично аранжирана зеленина.

ПРЕМИУМ КАЧЕСТВО

Kamenitza Residence съчетава домашния уют и динамиката на големия град. Комплексът разполага с фитнес и уелнес център, басейн и спа комплекс. Освен от ниската такса поддръжка, собствениците на жилища в комплекса могат да се възползват от иновативна селекция от допълнителни услуги.

НОВ КЛАС СТРОИТЕЛСТВО

Kamenitza Residence създава нов клас строителство в града. Проектиран от международната архитектурна компания SGI, той е построен с най-високия клас строителни материали на пазара, с окабеляване за умен дом, възможност за система за пресен въздух, филтри за омекотяване на водата, централно отопление и сензори против наводнения.

С ПОГЛЕД КЪМ БЪДЕЩЕТО

Kamenitza Park e проектиран по всички правила за устойчивост, а нашата офис сграда е първата в Пловдив със световния сертификат за екологично и устойчиво строителство BREEAM.

АПАРТАМЕНТИ

Kamenitza Residences предлага бутикова селекция от апартаменти с 1, 2, 3 или 4 спални, проектирани, за да осигурят максимален комфорт - с голяма квадратура, 2.93 светла височина на апартаментите и шумоизолирани подове и стени.


ГРИЖЛИВО ПРОЕКТИРАНИ ЖИЛИЩА

Просторни стаи с правилни форми за пълна свобода при обзавеждането.

Високи прозорци и изобилие от естествена светлина.

Всеки апартамент разполага с балкон, тераса или собствена покривна градина с изключителна гледка към Пловдив.

Всеки апартамент разполага с отделно помещение за пералня и сушилня и просторна родителска спалня, със самостоятелни баня и дрешник.

СИГУРНОСТ И УДОБСТВА

Нисък процент общи части.

Дизайнът на входното фоайе наподобява рецепция на първокласен хотел.

Видео интерком и система за контролиран достъп във всяка жилищна сграда.

Специално помещение за детски колички и велосипеди.

 • Светла височина на апартамента - 2,93м.

  За да Ви предложим усещане за простор и повече възможности за различни интериорни решения, жилищата в комплекса са проектирани с височина на таваните от 2,93 метра.
 • Система за пресен въздух

  Възможност за инсталиране на система за комфортна вентилация Hoval HomeVent, осигурявайки постоянен приток на свеж, пречистен въздух чрез рекуперация с възможност за контролиране на влажността.
 • Шумоизолирани подове

  Поставяне на високотехнологична звукоизолацонна мембрана на пода под замаската
 • Самостоятелно помещение за пералня и сушилня

  Налично в апартаменти с повече от една спалня.
 • Просторна родителска спалня със самостоятелна баня

  Налично в апартаменти с повече от една спалня
 • Самостоятелен Дрешник

  Налично в апартаменти с повече от една спалня

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ПОЛЗИ

ОБШИРНА ПАРКОВА СРЕДА

ПЪРВО ВПЕЧАТЛЕНИЕ

Подходът към жилищните сгради е през грижливо проектиран зелен парк, отделящ го визуално от публичната среда, създавайки oчарователно пространство, преди да влезете в по-спокойната среда на входното фоайе към вашия дом.

ТЪРГОВСКА ЗОНА

ДОБРЕ ДОШЛИ ВКЪЩИ

Специалната селекция от ресторанти, заведения и търговски обекти с български и световни марки ще удовлетвори нуждите както на живущите в комплекса, така и на гостите и работещите в офис сградата

БАСЕЙН, ФИТНЕС И СПА

WELLNESS - част от нашия живот

Живейте активно и здравословно. На крачка от вашия дом ви очаква спортен комплекс със закрит 25 метров плувен басейн, детски басейни, СПА зона със сауни и парна баня, фитнес център, стаи за йога, танци, кабинети за масажи и терапии, зала за тенис на маса и мн.др.

ДЕТСКИ КЛУБ

ДЕЦАТА СА С ПРЕДИМСТВО

Красиво творческо пространство, насочено към физически, интелектуални и социални преживявания за децата, в обстановка, която привлича и възрастните.

ПОДЗЕМЕН ПАРКИНГ

ВАШАТА КОЛА Е НА СИГУРНО МЯСТО

Просторен, добре осветен подземен гараж, със 150 парко-места, контролиран електронен достъп и директна връзка с асансьора до вашето жилище. Обособени места за хора със специални нужди и за електрически автомобили.

МУЗЕЙ НА БИРАТА

НОВОТО ПРИТЕГАТЕЛНО МЯСТО В ПЛОВДИВ

Мултифункционален комплекс с музей на пивото, парк за отдих и амфитеатър за културни събития, класически ресторант и традиционна бирария, където се сервира варено на място крафт пиво.

 • Топ Локация

  Разположен в центъра на Пловдив, KAMENITZA RESIDENCES е на пешеходно разстояние от всички локации, които са двигателя на културния и светски живот на града. Комплексът Ви предоставя лесни комуникации и бърз достъп до всичко , от което бихте имали нужда.
 • Вентилирана Окачена Фасада

  Вентилираната фасада комбинира естетическото въздействие на модерната архитектура с предпазването на носещата конструкция на сградата от атмосферни въздействия и отлична топло- и звукоизолация. Тя предпазва от конденз през зимата и осигурява по-добра защита на вътрешните помещения от високите летни температури.
 • Централно Отопление

 • Нисък Процент на Общи Части

  За разлика от масово предлаганите на пазара имоти с изключително голям процент общи части , които заплаща клиентът, екипът зад KAMENITZA RESIDENCES се е постарал да проектира комплекса така, че Вие да не бъдете обременени с голям дял общи части, а да инвестирате основно в имота, в който наистина живеете.
 • Асансьори KONE

  Финландкият висококачествен производител на асансьори KONE е лидер на пазара от повече от век и избор за някои от най-известните сгради по света
 • Алуминиева Дограма Schuco

  Schuco е световен лидер в производството на премуим прозорци, които могат да надминат дори и най-високите очаквания за стил, иновация и функционалност. Продуктите на Schuco предлагат най-висока степен на енергийна ефективност и издръжливост, което практически ги прави вечни.
 • Предварително Окабелявене за Умен Дом

  И за да не трябва Вие да се грижите за абсолютно нищо , нашият екип ще направи цялостното предварително окабеляване на Вашия дом, така че да задоволи и най-високите изисквания за автоматизация и оптимизация на системите в един съвременен и умен дом.
 • Стаи за Съхранение на Велосипеди и Детски Колички

  И за да бъдете спокойни не само за себе си , а и за вещите си, в KAMENITZA RESIDENCES ще намерите и специално обособени места за съхранение на вашите велосипеди и детски колички.
 • Контролиран Достъп

  Оглед на вашата сигурност в комлекс KAMENITZA RESIDENCES има подсигурена 24 часова жива охрана и видео наблюдение. Така ще можете да се чувствате напълно защитени и спокойни не само в рамките на собствения си дом , но и в общите части на комплекса.
 • Възможност за Монтиране на Система за Омекотяване на Водата

  Системите за омекотяване на твърда вода предпазват от варовикови отлагания и котлен камък цялата водопроводна инсталация, бойлери, перални, кафе машини, душ кабини, плочки, батерии. Така не само получавате по-качествена питейна вода, но и удължавате живота на уредите си и правите по-лесна поддръжката им.
 • Сензори Против Наводнения

  Случвало ли Ви се е наводнение да съсипе ценна покъщнина? Това няма да се случи в KAMENITZA RESIDENCES , защото Ви предлагаме специални сензори GROHE-против наводнения, чиито усъвършенствани системи незабавно алармират при наличие на вода в помещението.
 • Оптична Интернет Връзка до Вашия Дом

  Бъдещето е в Оптичната Интернет връзка- при нея няма никакви загуби по трасето, защото оптиката идва до дома ви, което гарантира възможно най-бърз Интернет, до 1 гигабит в секунда. В KAMENITZA RESIDENCES ще можете да ползвате най0високоскоростния Интернет предлаган на пазара без да се грижите за допълнителни инсталации.
 • Видео Интерком

  Видео Интерком системите позволяват освен стандартните за аудиодомофонните системи функционалности и възможност за визуален контрол между потребителя и лицето при домофонното табло. Така ще можете да осъществявате истински контакт с вашите посетители.
 • Супермаркет, Ресторанти, Кафенета и Магазини в Комплекса

  Уверили сме се , че всичко ,от което бихте могли да имате нужда ще Ви бъде под ръка в KAMENITZA RESIDENCES. За Ваше удобство в комлекса ще има Супермаркет, Ресторанти, Кафенета и Магазини, където ще можете да напазарувате, да се насладите на вкусна вечеря или кафе с приятели.

ПОДДРЪЖКА

За живущите в комплекса ще бъде осигурено професионално управление и поддръжка на общите части от висококвалифицирани специалисти.

Месечната поддръжка включва: всички текущи разходи (заплати на персонал, почистване и консумативи на общите части, както и на външната територия на сградата, снегопочистване на подходите към сградата, разходи за електричество на общите части, абонаментно обслужване на асансьорите, текуща поддръжка на инсталациите в сградата, видеонаблюдение, поддръжка на прилежащите зелени площи, осветление на общите части, контрол на вредителите в общите части и др.).

Поддръжка 0,59 лв. на м2 на месец.

За допълнително удобство на живущите в комплекса ще бъде осигурено и иновативно портфолио от допълнителни услуги (като почистване на дома, гледане на деца, дребни ремонти в апартамента, трансфери до летище, грижа за домашни любимци и др.).

СПЕЦИФИКАЦИИ

Kamenitza Residences е комплекс, построен върху принципите за устойчивост и с материали от най-висок клас и нашите жилища са не просто материална инвестиция, а и инвестиция в здравето за теб и бъдещите поколения.

За строителството на жилищните сгради са използвани материали от най-висок клас:

КОНТАКТИ

ОФИС ПРОДАЖБИ

гр. Пловдив, бул. Източен 65

+359 892 286 996

sales@kamenitzapark.bg

European Property Awards